Verhuur

Ultieme beleving
Voor een ultieme belevenis aan het Sneekermeer in deze prachtige omgeving heb je zeker meerdere dagen tot een week nodig. Zeker wanneer je ook nog wilt gaan varen met de VaarLoft. Dat is namelijk ook een optie. Dit is apart te boeken als vaararrangement en een geweldige beleving. Vooral omdat de VaarLoft volledig elektrisch wordt voortgedreven, je hoort alleen het water klotsen tegen de romp en geen motorgeluiden tijdens het varen.
De Vaarloft wordt alleen gevaren door een professionele crew van de Vaarhuis Groep en uiteraard zo lang de weersomstandigheden dit toelaten. Klik hier om een vaararrangement bij te boeken (onder voorbehoud van weersomstandigheden dus ook ter plaatse af te rekenen). Het is ook mogelijk om een rondvaart met de VaarLoft bij te boeken of om voor een nacht te verplaatsen naar een andere locatie rondom het Sneekermeer om daar bijvoorbeeld een avond gezellig te gaan eten.

Ons aanbod is het hele jaar gelijk m.u.v. van de maanden juli en augustus. Dan is de VaarLoft alleen per week te huur.

Prijzen
De VaarLoft is per nacht te huur voor bijvoorbeeld een huwelijksnacht. Dan maakt onze crew er ook echt een bijzondere overnachting van. Bij aankomst staan de bubbels klaar en de volgende dag is er een heerlijk ontbijt. De kosten zijn € 395 all-in.

De VaarLoft is ook voor 2 nachten te boeken. Inclusief alle services zijn de kosten € 495.

Om optimaal te genieten adviseren wij om een lang weekend (3 nachten) of midweek (4 nachten) te boeken. Ook hier zitten alle services in de totaalprijs zodat er (achteraf) geen verrassingen zijn. Een lang weekend op de VaarLoft is € 645 en een midweek € 795 (een week is dus € 1.440 all-in) voor de maanden september tot en met juni.

In juli en augustus is de VaarLoft per week te huur en de kosten zijn dan inclusief alle services € 2.160 voor 2 personen.

Services

De genoemde huurprijzen zijn inclusief services:

  • bedlinnen en beddenopmaak
  • handdoekenpakket
  • keukenpakket
  • eindschoonmaak
  • water, gas en elektra

Maar exclusief:

  • toeristenbelasting

De VaarLoft is geschikt voor 2 personen.

Beschikbaarheid
Voor vragen over beschikbaarheid en reserveringen kunt u mailen naar: contact@genietenpursang.nl

Reserveringen zijn in juli en augustus van vrijdag tot vrijdag. Buiten deze maanden kan hier van afgeweken worden.